Win een Ipad mini!

Elk jaar zijn wij weer blij met dit cadeautje van de bibliotheek. Tot 31 augustus kun je meer dan 60 boeken downloaden, gratis en voor niets; lang leve de vakantiebieb!

Persoonlijk verheug ik me nu al op het moment dat ik Kolja open ga slaan op onze vakantiebestemming, en ben ik reuzebenieuwd wat het boek ‘Ga lekker zelf in je kracht staan’ mij gaat leren.

Voor kinderen is de vakantiebieb minstens zo fijn. Voor de kleuters kun je fijne prentenboeken downloaden. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich onderdompelen in boeken als ‘Blitz’, ‘Geheim agent oma’, ‘De griezelbus’ of ‘Alles wat ik voel’. Op de achterbank in de auto, in het vliegtuig, in de tent voor het slapengaan; er is altijd een goed moment om te lezen.

En wat zo leuk is…. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen daar ook nog eens een Ipad mini mee winnen! Lees hier hoe je mee kunt doen.

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram