Waterskiles in Dordt!

Vandaag hebben we wel hele spannende stoute schoenen aangetrokken.  We hebben gewaterskied, althans…een echte poging gedaan. Jemig wat is dat moeilijk! Na al heel wat goede pogingen op de wii, waren we toch echt wel klaar voor het echte werk. Dat denk je dan hahaha

Bij Board Academy in Europarcs de Biesbosch kregen we vandaag les! Met een te coole snelle boot gingen we het Hollands diep op. Dat alleen al is al een heerlijkheid. Keihard denderen over het water, op naar het stukje waar je mag watersporten.

Manlief mocht eerst het water in, lekker out of the comfort zone, ski’s aandoen, dan het water in, slok Hollands diep naar binnen en na wat strubbelingen gingen we dan echt gas geven. Niet te doen, haha. Uit dat water komen, is blijkbaar toch veel moeilijker dan gedacht. 3 pogingen gedaan en toen is hij over gegaan op een ander board om zo wel een heerlijk stukje achter de boot aan te denderen.

Voor kinderen zijn er speciale waterski’s waarbij ze niet met de armen zelf uit het water hoeven te komen, maar daar worden de ski’s vooruit getrokken.

Dochterlief hield het vandaag toch alleen bij bommetjes vanaf de boot en toen was het mijn beurt. Nu denk je dat we naar een geweldige afsluiting toewerken, maar helaas. Ook ik heb 3 pogingen gedaan om uit het water te komen, maar zonder succes. Ik heb wel alle spieren in mijn lichaam aan het werk gezet, sommige iets te veel au….maar dat mocht de pret niet drukken.

Al met al een fantastische dag gehad en de jongens van board academy hebben beloofd ons volgende keer weer een keer mee te nemen. Dan nemen we een andere boot met volgens mij een stang waar we aan vast kunnen houden. Ben je toch nieuwsgierig of het dan wel lukt. We gaan het zien, ik deel in ieder geval ook de volgende keer met jullie.

Bij Board Academy kun je ‘kennismaken met’ verschillende watersporten. Zo zijn we van de week ook al gaan suppen. Veel meer zen en je haar blijft droog, ook leuk maar ik kies toch liever voor wat meer snelheid.

Vandaag was het dus waterskiles en waren we per persoon € 27,50 kwijt voor een proefles.

Goed te doen toch?!

Neem even een kijkje op hun website en als je gaat laat ons dan even weten of jij wel uit het water kwam…

Wil je live beelden zien van de mislukte pogingen, oftewel de bloopers…check onze Instagram

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram