Vaderdag, scheer je weg!

Vaderdag, scheer je weg!

Vaderdag staat om de hoek en waar ga jij dit jaar jouw man/papa mee verwennen? Mama in Dordrecht is dit jaar origineler dan ooit! Wij zijn langs geweest bij Scheer en Schuim op de Voorstraat. Richard Dries is hét aanspreekpunt voor jouw Vaderdag cadeau. Dat mannen scheren, zo ver waren wij natuurlijk ook, maar dat er achter dat scheren nog zoveel meer is…Wij gingen naar huis met allerlei tips.

Zo kun je het eeuwenoude stukje aluin, nog steeds verkrijgbaar, gebruiken om de huid na het scheren nog schoner te maken en zelfs inzetten als deodorant. Door op deze, voor een aantal mannen wellicht nieuwe, manier te scheren, zorg je er ook voor dat de baard langer weg blijft en het scheren wordt goedkoper, gladder en leuker.

Scheren wordt weer een echt moment voor jezelf! Hoe graag we dit onszelf ook gunnen, voor Vaderdag willen we dit moment ook best cadeau doen.

Wij gaan natuurlijk nog niet vertellen wat we hebben gekocht voor vaderdag…zeker een aanrader. Neem zelf een kijkje op de Voorstraat 413.

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram