Relaxte vakantietips

ZIJN WE ER AL?

​Ook Mama in Dordrecht gaat dit jaar weer op vakantie. Naar Frankrijk. Met de auto. Met dvd-spelers achterin. Appeltje-eitje, zou je denken.

Wij weten beter. Vanaf de Moerdijk horen wij elk kwartier de welbekende ‘Zijn we er al?’, ‘Hoe lang nog?’, of ‘Ik moet NU plassen!!!!!!’

Een goede voorbereiding is het halve werk, dachten wij zo. Daarom hebben wij wat voorwerk gedaan, dat we graag met je delen.

Ga je (nog) niet met vakantie? Klik dan niet weg, want ook aan de (nog) hardwerkende bikkels onder ons hebben we gedacht!​

# 1
​Zorg voor voldoende eten, drinken en muziek. Vries bijvoorbeeld knijpfruitjes in als koele versnapering voor onderweg

#2
Afleiding is het codewoord: op www.anwb.nl kun je kinderroutekaarten en achterbankbingo downloaden: heel leuk!
#3
Ook kun je bij de ANWB een tolbadge voor Frankrijk en Spanje aanschaffen; geen lange wachtrijen meer op de Route du soleil. De best uitgegeven 10 euro van de zomer.
Stop regelmatig om de kinderen uit te laten razen. Op www.frankrijk.nl en www.anwb.nl vind je een overzicht met goede parkeerplaatsen, de zogenaamde aires.
#4
Ook altijd bang dat je de kinderen uit het oog verliest? Op www.goedgemerkt.nl kun je mooie naamtags bestellen waar je al je gegevens op kwijt kunt. Geeft toch weer een beetje rust. 

#5
Stiekem zijn wij zelf ook een beetje fan. Met deze boekjes van Waar is Wally, met vergrootglas, zijn de spruiten achterin tijden zoet. En wij ook.

#6
Voor de Mama’s en Papa’s onder ons die nog even moeten doorwerken (we noemen geen namen..), vonden wij een wel heel ‘flexibele’ en tevens leuke oplossing bij het COKD…(klik op de afbeelding voor meer info)
#7
Bij Baby en Tiener in Sliedrecht hebben wij een super handige vakantie buggy gespot! De GOODBABY GOLD POCKIT STROLLER.
Deze buggy is een lichtgewicht en is binnen 2 stappen om te vormen tot een heel compact pakketje.
Los van de vakantie is dit nu eindelijk zo’n buggy die altijd in je achterbak past, ook als je vast wil houden aan die coole Mini Cooper.
#8
Ja mama’s Vacuumzakken…We know…absoluut geen sexy item ofzo, maar zo nodig! Hilda en ik lenen ze zelfs aan elkaar, als we niet tegelijk op vakantie zijn. Wij kochten ze bij Bol.com, lekker snel in huis EN zonder stofzuiger te gebruiken.
#9
Mama’s deze App…Hier gaan we niet te veel woorden aan vuil maken. Ik zeg installeren en we beloven dat je er ook na de vakantie nog relaxed uit ziet!
#10
Net voor de vakantie, of erna, ja eigenlijk is een SPA bezoeken altijd een goed idee. Niet verder vertellen maar dit heerlijke adresje is gewoon gevestigd in ons eigen Dordt…Haarvrij op vakantie? Eerst even langs Davi…
Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram