POMPdeLUX, Pop Up Shop

POMPdeLUX Pop Up Shop, bij je thuis?

We zijn heel erg blij jullie te kunnen melden dat vanaf vandaag de aller aller nieuwste collectie van POMPdeLUX verkrijgbaar is. Deze collectie is wat ons betreft een schot in de roos. Mooie kleuren, goed te combineren outfits voor jongens en meisjes. En deze kwaliteitskleding heeft een gunstige prijs!Zelf zijn wij weg van de ‘reversible’ jacks, voor jongens en meisjes. Zoals de naam al zegt aan twee kanten te dragen. “mama, ik doe het zelf”,… Prima! Dit jasje zit dus altijd goed.
We weten ook allemaal dat de jasjes na 1 keer dragen met buiten spelen niet helemaal meer aan onze maatstaven wat betreft ‘schoon’ voldoen… toch netjes voor de dag komen. We draaien hem gewoon om.

Heb je binnenkort een bruiloft, of mag jouw ‘mini’ bruidsmeisje zijn? POMPdeLUX heeft de meest schattige jurkjes in de collectie. Jouw prinsesje steelt absoluut de show, ook al is dat niet helemaal de bedoeling.

Wil je de collectie zelf voelen, zien en aanschaffen?
Op de volgende data is er weer een POMPdeLUX pop-up-shop bij Wilma Westgeest in H.I. Ambacht.

Morgen de eerste dag! (En die laatste dag van de vakantie is dat toch een prima uitstapje)Vrijdag 26 februari van 14  tot 17 uur
Zaterdag 27 februari van 10 tot 14 uur
woensdag 2 maart van 14 tot 16 uur
zaterdag 5 maart van 10 tot 12 uur

Meer data volgen nog, houd de website in de gaten!

Waar? Meld je aan en Wilma geeft je het adres!

Als je zelf een leuk avondje wilt organiseren om samen met je vriendinnen te shoppen dan komt Wilma graag met de collectie bij je langs! De eerste twee aanmeldingen via Mama in Dordrecht ontvangen een leuke goodiebag!

Meer info:

Wilma Westgeest
Tel: 06-12323799
Email: wwe@POMPdeLUX.com
FB: _http://tinyurl.com/zwzy5nk

pompdelux-huisroodenburgh


Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram