Over

Over 
“Mama In Dordrecht”

Mama in Dordrecht is een creatief en energiek PR bureau gericht op gezinnen en hun behoeftes in en rondom de Drechtsteden. Op onze website worden (bijna) moeders (en vaders) op de hoogte gehouden van de laatste fashion, trends en events in de regio.

Heeft jouw interne PR afdeling meer ondersteuning nodig, van een gericht bureau? Wij geven ieder merk de persoonlijke aandacht en kwaliteit die het verdient. Mama in Dordrecht is de PR oplossing voor merken, die in contact willen komen met gezinnen in de Drechtsteden.

Het is onze missie om uw merk te versterken,  er voor te zorgen dat het imago wordt behouden en om potentiële merken voor gezinnen zo te presenteren dat zij een gewild merk worden.

     Maak kennis met het  
“Mama in Dordrecht” team

Janet & Hilda, twee mama’s in Dordrecht, die altijd op zoek zijn naar de laatste tips in Dordrecht e.o. hadden behoefte aan een platform waar Mama’s in een oogopslag geïnspireerd worden op het gebied van Fashion, Trends en Events die mama’s aangaan.


1

Maak kennis met
onze Columnisten:

‘Lisanne’ Columns over DIY & Kidsstyling

Elke bijzondere gelegenheid of feest is voor mij een uitdaging. Als bijvoorbeeld de zomer eraan komt kan ik ineens zin hebben om onze woonkamer te versieren met vrolijke vlinder slingertjes. Of ik kom op een marktje een vintage wollen deken tegen die ik een week later in een slinger verander voor Lievia haar slaapkamer.

Voor Mama in Dordrecht deel ik allerlei kinderkamerinspiratie, Musthaves en DIY ideetjes.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben met het maken, als ik heb met het verzinnen ervan!

Mamaindordrecht, mama Dordrecht, moeder Dordrecht, familie fietstour Dordrecht, fietsen Dordrecht, fietsroute Dordrecht, dagje Dordrecht, kindvriendelijk Dordrecht, kind Dordrecht, peuter Dordrecht, kleuter Dordrecht, vader Dordrecht, kinderactiviteit Dordrecht, vakantie kind Dordrecht, baby Dordrecht, speelgoed Dordrecht, boekhandel Dordrecht, uit met kinderen, dagje weg Dordrecht, dordrechttoer, mijn tweede thuis, peuterspeelzaal dordrecht, kinderopvang dordrecht, verloskundige Dordrecht, waterpaspoort, speeltuin Dordrecht,pompdelux, pomp de lux, monkey town sliedrecht, speeltuin Dordrecht, kinderactiviteit Dordrecht, kinderactiviteit sliedrecht, kinderactiviteit ambacht, dagjeuitmetkinderen, dagjeuitmetkids, mama sliedrecht, moeder sliedrecht, mama Papendrecht, moeder Papendrecht, moeder Zwijndrecht, mama Zwijndrecht

 

foto gemaakt door: www.stunningstreetstyle.com

‘Sarah’ Interieur Styling met kids heaven or hel?

Studeerde ruimtelijke presentatie en communicatie in Utrecht, heeft haar afstudeerstage gelopen bij de kidsfactory en was daarna voor bijna 6 jaar interieurstyliste bij Loods5.

Sarah’s huisje staat in het leukste hofje van Dordrecht; het Zomerhof. Zelf heeft ze geen kids maar door de loop der jaren al wel heel wat kinder- en babykamertjes mogen inrichten en stylen. Naast interieur doet Sarah ook veel fotografie en organiseert zij voor bekenden babyshowers en verjaardagsfeestjes. En dat natuurlijk allemaal in een leuk thema.

Schrijft iedere maand een column over nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, interieur en feestjes

Sarah’s eigen website: www.zmrhf.nl

‘Karen’ vraagt zich wat af

Karen (38) is moeder van Anouk (5) en Sebas (1). Het moederschap haalt het slechtste in haar naar boven. Combineert Eigen bedrijf: “Zuivere Communicatie” met moederschap

Schrijft maandelijks columns voor
Mama in Dordrecht

Miranda Columniste Mama in Dordrecht

Mirandalogie

Miranda (37) is moeder van Joris en bonusmoeder van Lana. Ze combineert een baan als bedrijfsjuriste met het moederschap en een turbulent sociaal leven.

Wil je weten wat er in haar omgaat? Lees dan haar columns waarin fictie en non-fictie door elkaar lopen.

Glenda van Deutekom, Dordrecht biologisch, afhaalmaaltijd, gezond eten dordrecht, mamaindordrecht, moeder dordrecht, kind dordrecht, peuter dordrecht, kleuter dordrecht, koningsdag 2015, koningsdag dordrecht

‘Glenda’
​Wat eten we vandaag? 

Glenda. 35 jaar moeder van 3 geweldige meiden. Samen met Jos: mijn geweldige man. Eigenaar van Huis Roodenburch. Wil je ook weten wat jij eet vandaag? Lees dan de columns van Glenda.

‘Gerard’ Eigenaar EigenWijs Onderwijs

Getrouwd met David, vier pleegkinderen in de leeftijd van 7, 9, 12 en 14. 
Ik werk op een school voor praktijkonderwijs in Sliedrecht en daarnaast heb ik een eigen praktijk (coaching, training en advies) voor kinderen/jongeren en hun ouders.
Ik kan erg genieten van mensen met een passie en mensen die hun passie nastreven.
Kinderen en jongeren staan wel centraal in mijn leven. Ik werk al ruim 25 jaar met kinderen/jongeren, waarvan de laatste 15 jaar in het onderwijs.

Kijkje in mijn leven? Lees mijn columns…

Blogger worden voor mama in Dordrecht

 

Blogger worden voor Mama in Dordrecht?

Wil jij een steentje bijdragen aan onze website met een leuke blog? Hartstikke leuk! Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 5 dagen contact met je op.