Nieuwe Columniste Sarah Walraven

● Sarah ● (interieur)styling ● woont in het leukste hofje van Dordrecht ● 6 jaar gewerkt bij Loods 5 ● blog: www.zmrhf.nl ● Styling met kinderen, heaven of hel?

.

Babyshower
​met een thema!

Mijn naam ik Sarah Walraven, ik studeerde ruimtelijke presentatie en communicatie in Utrecht, heb mijn afstudeerstage gelopen bij de kidsfactory en was daarna voor bijna 6 jaar interieurstyliste bij Loods 5. Mijn huisje staat in het leukste hofje van Dordrecht; het Zomerhof. Zelf heb ik geen kids maar heb door de loop der jaren al heel wat kinder en babykamertjes mogen inrichten en stylen. Naast interieur doe ik ook veel fotografie en organiseer ik voor bekende babyshower en verjaardagsfeestjes. En dat natuurlijk allemaal in een leuk thema. Voor mama’s in Dordrecht zal ik jullie elke maand een foto serie laten zien met daarin nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, interieur en feestjes. Om maar meteen met de deur in huis te vallen een lief en zoet feestje; de babyshower van mijn zus.

Iedereen die zwanger is ontkomt er niet meer aan..
Het is net zoiets als een bruiloft zonder vrijgezellendag.. de babyshower! En was dit vroeger alleen voor vrouwen tegenwoordig zijn de eerste mannen babyshowers ook al gespot! (Al moet ik eerlijk bekennen dat deze het niet halen bij die van de vrouwen hoor)

Tegenwoordig heeft iedereen wel eens een babyshower gehad en was de een leuker dan de ander.. Persoonlijk vind ik de sfeer op zo’n middag het aller belangrijkste. Want naast het geblinddoekt luier verschonen of namen raden is het wel zo leuk om er een echt feestje van te maken! Zo heb ik inmiddels al een aantal babyshowers mogen organiseren. Meestal kies ik voor een duidelijk thema en laat dit overal terug komen. Niet alleen in de grote lijnen (de uitnodiging en versiering) maar ook in de kleine details een kaartje aan het welkoms drankje of een corsage. Door aandacht te besteden aan de kleine dingen maak je er een echt feestje van! En door van te voren een duidelijk thema te kiezen kun je dit helemaal door voeren. Des te meer er in het thema is aangepast des te sterker het geheel word. En zeg nou zelf wie word er niet vrolijk van een mooie corsage, lekker welkoms drankje, een gezellige versierde ruimte en lekkere hapjes in sfeer! Een andere tip is; Laat iemand (of spreek het onderling af) foto’s maken van de middag. Niet alleen leuk voor jullie om later terug te kijken maar ook voor de kleine in spe zelf 😉

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram