Mirandalogie: DE CASSETTERECORDER

● Miranda van ’t Hoff (38)● Mama van Joris (1 jaar) en bonusmoeder van Lana (7jr)  ● Combineert een baan als bedrijfsjuriste met moederschap en een turbulent sociaal leven ● Wil je weten wat er in haar omgaat? Lees dan haar columns waarin fictie en non-fictie door elkaar lopen●

Mirandalogie
‘DE CASSETTERECORDER’

Ik keek omhoog en zag iets glinsteren op de kast. Onder een laagje stof kwam een heuse cassetterecorder tevoorschijn. Mijn eerste reactie was een armzwaai richting prullenbak. Net op tijd dacht ik aan mijn hoog sensitieve man. Voorzichtig bracht ik het nieuws over mijn vondst. Ik opperde de vuilcontainer en daar ging het mis. De rest van de dag stond ik alleen in de relatie.
Hoe ik het durfde om zoiets weg te willen gooien. Hij gebruikte de recorder immers nog vaak. Om oude cassettebandjes af te luisteren. Toen ik hem vroeg om het begrip ‘vaak’ toe te lichten ontplofte zijn hoofd. Nog niet zo lang geleden luisterde iedereen er naar. Daar had hij een goed punt. Paard en wagen tekenen ook nog steeds het straatbeeld en wat dacht je van de Tyrannosaurus rex?

Lees verder op http://www.mirandalogie.nl/mirandalogie/cassetterecorder/ 

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram