Mijn ervaring met een nanny van Nannyhome

Alweer een tijdje geleden was Willemijn de gelukkige winnares van ‘Een nanny voor een dag’.

Haar ervaring met Nanny Roos deelt ze graag.

Vorig jaar op 8 maart werd ik de trotse moeder van een jongen en een meisje. Ik had al een zoontje van twee jaar. Bij mij thuis lopen en kruipen er dus drie kleintjes onder de vier rond.

Naast het moederschap werk ik drie dagen in de week als docente Nederlands en geschiedenis op het Insula College in Dordrecht. Ik was al een paar jaar geschiedenisdocente, maar om ook echt Nederlands te mogen geven, ben ik in september gestart met een deeltijdopleiding.

Mijn man werkt veel en best een eindje weg, waardoor veel van de zorg en opvang van de kinderen op mijn schouders terecht komt. Naast werken en studeren is dat soms een behoorlijke opgave. Toen ik de oproep zag van Mama in Dordrecht om een nanny aan huis te gaan proberen, heb ik direct gereageerd. Natuurlijk wilde ik dat wel. Het leek mij ideaal om thuis te komen in een opgeruimd huis met een gedekte tafel en vrolijke kinderen die klaar zijn om te eten. Of dit droombeeld terecht zou zijn, mocht ik op 20 maart uitproberen.

De datum had ik uitgekozen, omdat mijn oudste naar het consultatiebureau moest voor de ogentest. Elk uitstapje met drie kinderen lijkt op een wereldreis. Voor iedereen moeten er luiers mee, een snackje voor als ze gaan huilen en een gigantische tweelingbuggy. De afspraak was ook nog eens om half negen in de ochtend. Maar daar was de dan de nanny. Roos was om acht uur aanwezig en kon de net wakker geworden tweeling uit bed vissen, terwijl ik op pad ging met de oudste. Geen gesleep en op het consultatiebureau alle aandacht voor mijn oudste zoon. Nu al ideaal.

Doordat Roos er was op mijn vrije dag had ik tijd voor koffie met mijn schoonzus, een paar uurtjes studeren en in alle rust de was opvouwen. En tegen de tijd dat ik klaar was, hoefde ik niet te racen naar het kinderdagverblijf. Ook had Roos kunnen koken, maar dat doe ik graag zelf. Ik vond het een hele goede oplossing voor de opvang en ben nu ook van plan om de opvang te gaan combineren.

Mama in Dordrecht, heel erg bedankt voor dit dagje voor mezelf. Jessie van Nanny-Home, bedankt voor de professionele intake en de goede match met Roos. En ook de nanny, Roos, natuurlijk heel erg bedankt. De kinderen vonden het ontzettend leuk en dat is het allerbelangrijkste.

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram