gevoelens van je kind begrijpen

GEVOELENS VAN JE KIND BEGRIJPEN

Je kind begrijpen en het leven daarmee voor beiden leuker maken, hoe doe je dat? Gerard, initiatiefnemer van Eigenwijs Onderwijs heeft een workshop ontwikkeld, waar wij als Mama in Dordrecht behoorlijk enthousiast over zijn.

Je wilt dat je kind tot zijn of haar recht komt, een positief zelfbeeld ontwikkelt, opgroeit tot een gelukkig mens. Maar je kind raakt gemakkelijk overprikkeld en reageert in jouw ogen of in de ogen van anderen vaak overgevoelig. Je wilt hier goed mee omgaan en tegelijkertijd genieten van het ouderschap.

Goed leren omgaan met je (hoog)gevoelige kind is waardevol voor zowel je kind als jezelf als je gezin als geheel. Je voorkomt hiermee veel spanning en creëert juist ontspanning en vele, gelukkige momenten.

Omgaan met een hooggevoelig kind is niet altijd eenvoudig. Je kind is snel overweldigd en neemt de omgeving anders waar dan niet hooggevoelige kinderen. Ouders ondervinden nogal eens onbegrip uit de omgeving als een hooggevoelig kind zich van zijn/haar slechtste kant laat zien. Theorie en praktijk zullen tijdens deze workshop ruimschoots aan bod komen.
naast achtergrondinformatie zullen we een aantal oefeningen doen waarbij een ieder zal ervaren dat het ook anders kan.

Voor wie?
De workshop is voor vaders en moeders van hooggevoelige kinderen, pleegouders, leerkrachten, opa’s en oma’s en anderen uit het netwerk van hooggevoelige kinderen/jongeren.

Praktische informatie?
De workshop “omgaan met je hooggevoelige kind zal plaatsvinden op woensdag 5 oktober 2016. Locatie: Van alle Tijden, Grote Kerksbuurt 44, 3311 PN Dordrecht.
Koffie en thee zijn inbegrepen.
Tijd: 9.30 uur – 12.30 uur
Kosten 30 euro p.p.

Aanmelden kan via 

www.eigenwijsonderwijs.nl/workshoplezing/workshop-hooggevoeligheid.

Maar kan ook via info@eigenwijsonderwijs.nl onder vermelding van naam en adres.

-Deelname aan de workshop wordt bevestigd na betaling-

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram