CRYOLIPOLYSE?! UH WAT?

Mama in Dordrecht was heel nieuwsgierig naar de cryolipolyse behandeling. Het apparaat bevriest je vetcellen en zorgt er voor dat ze verdwijnen en niet meer terugkomen op dezelfde plek.

Hoe cool is dat. Nou heel cool, letterlijk. Je huid verdwijnt in een cryolipolyse apparaat en een uur lang, lig je in een comfortabele stoel te wacht tot je vetcellen zijn verkleind, door bevriezing. Tussen de behandelingen in zit een periode van 6 weken. In die 6 weken is het verplicht om iedere dag 2 liter water te drinken. Wanneer je hier streng aan houdt en ook de Tony Chocolonely op afstand houdt raak je dus echt centimeters kwijt!

Wij hebben na 3 behandelingen al resultaat. Totaal zijn we in omvang al meer dan 4 cm kwijt. Dat voel je echt in je kleding maat en je huid wordt ook strakker.

De behandeling is pijnloos en goed te doen. De huid na de behandeling voelt wel wat gevoelloos aan, alsof je er dus heel lang een ijsje op hebt gehad. Dit trekt na een paar uur weg.

Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak bij Hilda van Body Boutique. Zij vertelt je precies wat het voor jou kan betekenen.

Jaloersmakend, maar Hilda vertelde ons dat mannen dus een heel snel resultaat hebben. Dus ook zeker een aanrader voor het ‘bierbuikje’

INFORMATIEAVOND! GRATIS KENNISMAKEN:

Woensdagavond 13 september

Wil je er bij zijn?

Meld hier  je aan.

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram