Columniste Lisanne

Lisanne● mama van Lievia en in aug 2016 van een tweede dochter● getrouwd in Brut met Ferdi● Styliste van beroep ● DIY en leuke musthaves voor mama’s en kinderen.

Mama in Dordrecht verwelkomt:
coluministe Lisanne!

Hi, ik ben Lisanne van den Berg, mama van Lievia (1 jaar) en in augustus verwachten wij ons tweede meisje. Wij, mijn man Ferdi en ik wonen in het centrum van Rotterdam.
De afgelopen jaren heb ik veel verkoop fotografie en styling opdrachten gedaan in en rond om Dordrecht. Ik ken Dordrecht en omgeving daardoor inmiddels best aardig. Na mijn opleiding, aan het Nimeto Utrecht. Ben ik begonnen als styliste, inkoop- en verkoopmedewerkster bij de kinderafdeling van Kitsch en Kunst aan de Rotte. Daarna heb ik bij Mexx Family Store in Breda gewerkt als Visual Merchandiser. Mijn volgende baan was bij Kids Factory Breda dat later is overgenomen door Babypark. Ook hier ben ik weer verantwoordelijk voor de styling en verkoop.
Voor mijn werk volg ik al jaren de laatste trends op interieur en mode gebied voor kids. Nu ik ook zelf moeder ben is dat alleen maar meer geworden. Het liefst zoek ik net even verder dan de bekende merken. De meubels en accessoires in de kamer van Lievia komen overal vandaan. Daardoor heeft haar kamer een eigen stijl gekregen.

Ik ben graag met DIY ideeën bezig en de uitwerking ervan. Door de invulling van mijn eigen trouwfeest kreeg ik echt de smaak te pakken. Alles hebben we zelf ontworpen; van de uitnodiging tot het diner aan toe. Wij zijn in Brut in Dordrecht getrouwd. De tuin was in ons thema “mintgroen” versierd. Daarna door naar België, waar we een prachtig kasteel gevonden hadden om ons trouwfeest in te vieren. De eetzaal, het terras en de danszaal waren volop versierd. Alles zelfgemaakt en bedacht.

Elke bijzondere gelegenheid of feest is voor mij een uitdaging. Als bijvoorbeeld de zomer eraan komt kan ik ineens zin hebben om onze woonkamer te versieren met vrolijke vlinder slingertjes. Of ik kom op een marktje een vintage wollen deken tegen die ik een week later in een slinger verander voor Lievia haar slaapkamer.

Voor Mama in Dordrecht deel ik allerlei kinderkamerinspiratie, Musthaves en DIY ideetjes.

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben met het maken, als ik heb met het verzinnen ervan!

 
Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram