babykamertjes

● Sarah ● (interieur)styling ● woont in het leukste hofje van Dordrecht ● 6 jaar gewerkt bij Loods 5 ● blog: www.zmrhf.nl ● Styling met kinderen, heaven of hel?

‘Babykamertjes’

Stonden de babykamertjes vroeger vol met Peter Rabbit en Winnie the Phoo, tegenwoordig zijn Woezel en Pip of Nijntje niet meer weg te denken. Persoonlijk vind ik het veel leuker om een babykamertje aan te laten sluiten op je persoonlijke interieur. Houd je zelf van veel kleur of juist van veel naturel en grijs, dan kun je deze sfeer gewoon doortrekken. En aanpassen op baby niveau gebeurd al heel snel door de mini kleertjes, rompertjes of knuffeltjes. Wat altijd leuk (en handig) is, is een kapstokje in het kamertje voor de mooiste jasje, jurkjes of mutsjes.

Het babykamertje op de foto’s is van mijn zus, het behang zat al in dit kamertje. En hoewel dit het kleinste kamertje van het huis is, vonden we het zo schattig dat we juist hier de babykamer hebben gemaakt. Omdat ze een meisje kreeg vond ze het wel fijn dat er een mint kleurig behangetje op de muur zat want roze komt er zo wie zo.. Koop je het niet zelf komt het wel via een tante, buurvrouw of collega het huis binnen. Mijn zus houd van naturel met pastel kleurige accenten dit zie je niet alleen in haar woonkamer en keuken terug maar ook in de babykamer. Zo past een babykamertje toch mooi in de rest van sfeer in huis.

Succes ermee en tot snel!


Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram