7 Eigenschappen van Happy Kids

7 Eigenschappen van Happy Kids

Voorlezen wordt een nog leuker klusjes! Dit boek had ik al geruime tijd in huis, maar nu dochterlief al bijna 4 jaar is, dacht ik laat ik eens aan een nieuw boekje beginnen. Bobo’s avonturen kan ik nu echt wel dromen en Dora heeft ook de weg naar de bibliotheek inmiddels wel gevonden. Covey pakt het voorlezen op een geheel andere manier aan. Zo gaat karakter Goof op een heel leuke speelse manier een doelen lijstje maken. Om zijn doelen te bereiken begint hij een limonadewinkeltje en met het verdiende resultaat gaat hij leuke dingen doen. Korte verhaaltjes die makkelijk te volgen zijn. Aan het eind vroeg ik mijn dochter wat Goof had gedaan en wonder boven wonder kon zeĀ  het exact navertellen.

Wil jij hem ook? Te koop bij

Kinderboeken

covey kinderboek, mamaindordrecht, moeder dordrecht, koningsdag 2015, koningsdag dordrecht, happy kids, 7 eigenschappen

Leer ons nog beter kennen:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Pinterest
Instagram